Az Ágymester Manufaktúra vezetői kiemelten fontosnak tartják a vevők felé nyújtott szolgáltatásokat. Próbára tehetően rugalmasnak gondoljuk magunkat, valamint nyitottnak arra is, hogy ha új szolgáltatási igényt vártok el tőlünk, akkor kérünk benneteket, hogy azt jelezzétek felénk írásban, e-mailen!

 

Szolgáltatásaink: házhoz szállítás, összeszerelés, egyedi pác és egyéb felületkezelő anyagok elkészítése.

Házhoz szállítás:

Az Ágymester Manufaktúra igény szerint házhoz szállítja neked a megrendelt ágykeretedet, matracodat. Határainkon innen, de örömmel azon túl is: Felvidékre, Partiumba, Délvidékre, Burgenlandba. A távolabbi pontok esetén is találunk megoldást.

 

A házhoz szállítás díja Pest megyében és Budapesten 16.000 ft. Az ország további pontjaira 180 ft/km. Az összeszerelés díja a megrendelésben szereplő faáru értékének az 5%-a. Egyedi esetekben (extra összetett termék) egyedi összeszerelési díjat állapíthatunk meg, de erről előre tájékoztatjuk a vásárlókat.

 

 

A szállítás előtt mindenképpen egyeztetünk időpontot és igyekszünk maximálisan rugalmasak lenni, a vevőink igényeinek megfelelően szállítani. A szállítás napján a kiszállítást végző kolléga telefonon elérhető (+36-70/447-76-80), rá lehet telefonálni, hogy éppen merre jár, ez nektek is segítséget jelenthet.

Matracok, lepedők és matracvédők vásárlása esetén postázásra is van lehetőség,az ország egész területére, ez a csomagolási költséggel együtt 4.900 Ft - 7.900 Ft között mozog, a matrac méretétől függően.

 

 

 

Összeszerelés

Ez általában fél – egy órát vesz igénybe, a helyszín körülményeitől függően. A leggyakrabban ezt a munkát egy kollégánk végzi, a munkáját jelentősen tudjátok könnyíteni, ha egy kicsit segítetek a szerelésben: egy-egy szerszámot a kezébe adtok és hasonló emberi gesztusok, előre is köszönjük!

Egyedi felületkezelő anyagok elkészítése

Amikor valaki egyedi színű ágykeretet rendel, az a gyakorlatban azt jelenti, hogy egy-egy szín elkészítésével, kikeverésével fél-egy órát eltöltünk. Ezért az egyedi színek elkészítéséért 1000 forint felárat szoktunk elkérni. Reméljük, hogy ti is reálisnak tartjátok ezt az összeget!

 

 

 

 

 


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés