Taktilis ösvény egyensúlyfejlesztő kiegészítéssel

 
 
Ára: 17.950 Ft.-tól   
 
Külön rendelhető taktilis felületekkel: műfű, kókuszháncs, fagombok, filc, recés felület, szivacshab, kemény dombormintás, vagy saját készítésű felületekkel. 
 
Óvodáknak speciális kedvezmények!
 
 
 
A taktilis felületek szabadon cserélhetőek, könnyen és biztonságosan rögzíthetőek. 
 
A padhoz kétféle cserélhető íves alátámasztás készül, ezekkel az eszköz egyensúlyfejlesztő funkcióval bővül ki.
 
Mérete: 250 x 25 cm
 
A termék alapanyag extra erős 21mm és 10 mm-es rétegelt lemez.
 
A felülete csiszolt, kezeletlen.
 
 
Árak:
 
Az egyensúlyfejlesztő pad ára a taktilis felületek nélkül a kétféle ívű, összesen nyolc darab lábbal: 17.950 Ft. (óvodáknak promóciós együttműködés esetén 15.950 Ft.)
 
A hét féle taktilis felület ára egységesen 3.950 Ft /db. (óvodáknak promóciós együttműködés esetén 2.950 Ft/db.)
 
Készítünk üres taktilis elemet is, amelyre a megrendelő a saját felületét készíti el,
ennek ára 1.950 Ft (óvodáknak promóciós együttműködés esetén 1.550 Ft.)
 
Öt féle szabadon választható taktilis felülettel a pad, a kétféle ívű lábakkal, kompletten 35.450 Ft. (óvodáknak promóciós együttműködés esetén 29.950 Ft)
 
 
Postázásra nincsen lehetőség. 
 
Házhoz szállítás az Ágymesterek által sztreccsfóliába csomagolva történik. A szállítás díj távolságtól függ, 2.900 Ft. - 4.900 Ft. között mozog, egyedi esetben egyedi szállítási árat számolunk.
 
Rendelés leadása emailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Gyártási idő: 2-3 hét.
 
 
Óvodáknak kedvezményes ajánlatunk:
 
Amennyiben részt vesznek az Ágymester Manufaktúra ismertségét támogató kampányban: részletek megismeréséhez kattintson ide!
 
Ezzel kapcsolatban jelentkezni a következő elérhetőségeken lehet: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Telefonon is érdemes előtte felvenni a kapcsolatot velünk:  0670-953-15-77

 

  

    

          

 


 
Hosszabb szakmai leírás: 
 
 

Instabil alátámasztás által fejleszti az egyensúlyt, szem- illetve térkoordinációt.

 

A padon végig sétálva serkenti a koncentrációt, figyelemben kitartást igényel. Akaratlagos mozgásszabályozásra, a két testfél összehangolt mozgására serkenti. A billegés megéreztetése egyébként is fontos eleme minden nagymotoros mozgásnak.

 

Az eszköz lehetőséget ad, különböző gyakorlatok kivitelezésére, labdadobós gyakorlatok, egyensúlyi gyakorlatok pl: guggolás, lábujjhegyen járás

 

Az egyensúlyozópad nagy előnye, hogy cserélhető taktilis felületekkel rendelkezik, amik változatos sorrendben igényeknek megfelelően váltható. Ezek a felületek fejlesztik és szenzorosan motiválják az idegrendszert. Cserélhető alátámasztással nehezíthető a gyakorlatok kivitelezése.

 

A fejlesztésbe vont gyerekekkel szerzett tapasztalataink szerint, ha a hagyományos fejlesztő módszerek mellett a mozgásfejlesztéssel is foglalkozunk, a gyerekek teljesítmény-javulása eredményesebb.

 

 

Kapcsolódó termékek:

Labirintusos egyensúlyfejlesztő     Kombinált mozgásfejlesztő eszköz    


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés