Nagymama Kedvence gyerek matrac

Rövid leírás: Korszerű és kiváló alapanyagú gyerekmatrac antibakteriális kivitelben, kókusz réteggel

Kulcsszavak: hideg hab gyerekmatrac, antibakteriális gyerekmatrac

Árinformáció: 48.500 Ft 80x180-as matracméretben

Kérdésedet felteheted nekünk itt

 


 Kétféle hideghabot és kókuszt tartalmazó, kétoldalas gyerekmatrac. A matrac megfelelő lehet 2-14 éves korig. Mindkét oldal praktikusan használható. A matrac egyik fele antibakteriális habból készül: ez az alapanyag hasznos lehet allergia vagy betegség esetén. A keményebb hideghab kisebb korban (amikor még kisebb a súly) ideális. Érzetre a matrac egyik fele közép kemény, a másik fele puhább, rugalmas.

A középen található kókuszháncs jó alátámasztást és jó szellőzést biztosít. 

Tisztítása kissé nehézkesebb, mint a tisztakókusz matracé, mert a hab rétegek lassabban száradnak ki, mint a kókusz. Tisztításkor érdemes kivenni a huzatból, átmosni, majd szellőzni hagyni, amíg meg nem szárad. Ez szellős időben a napra kitéve néhány óra, nyirkos időben a lakásban hosszabb időt vesz igénybe.

65-70 kg testsúlyig kényelmes fekvést nyújt, de alkalmanként szülő is nyugodtan ráfeküdhet.

A matrac huzata le cipzárazható, hatvan fokon mosható. A huzat anyaga 60% pamut, 40% műszál. Tisztítani huzat nélkül érdemes, mert a matrachab miatt könnyebb visszahúzni a huzatba, mint egy tisztakókusz matracot. A gyerekmatracok higiénikus használata érdekében gyerekmatracainkhoz érdemes matracvédőt is vásárolni.

A matrac garanciája egy év.

 

Ebből a matracból állandó készlettel rendelkezünk, de megrendelés előtt érdemes telefonon egyeztetnünk a készletről. Megrendelni e-mailben, telefonon vagy személyesen lehet. A megrendelés után A matrac huzata le cipzárazható, hatvan fokon mosható. A huzat anyaga 60% pamut, 40% műszál. Saját magunk vagy postai úton (Magyar Posta) házhoz szállítjuk

 

A matrachoz kínált huzat színe fehér.

 

Kapcsolódó termékek:

Biokölyök 80x180    Pontjó 80x180


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés