Antibakteriális hideghab gyerekmatrac

Rövid leírás: Korszerű és kiváló alapanyagú gyerekmatrac antibakteriális kivitelben

Kulcsszavak: hideghab gyerekmatrac, antibakteriális gyerekmatrac

Árinformáció: 25.000 Ft 8ox160-as matracméretben

Kérdésedet felteheted nekünk itt

  
 

A hideg hab a hagyományos szivacsnál lényegesen rugalmasabb érzetű, és sokkal jobban szellőző korszerű matracalapanyag. Ennek egy antibakteriális kezelést kapott kivitelét kínáljuk most gyerekek számára.  Egészséges fekvést biztosít, atkamentes és higiénikus környezetben. Azoknak ajánljuk, akik a modern és korszerű alapanyagokban bíznak.

45-50 kg testsúlyig kényelmes fekvést nyújt,de alkalmanként szülő is nyugodtan ráfeküdhet. A matracmag átmosható, és szeles napos időben viszonylag gyorsan ki is szárad, de közel sem olyan gyorsan, mint egy tiszta kókusz matrac. A matrac huzata le cipzárazható, hatvan fokon mosható. A huzat anyaga 60% pamut, 40% műszál. A gyerekmatracok higiénikus használata érdekében gyerekmatracainkhoz érdemes matracvédőt is vásárolni.

A matrac garanciája egy év.

Ebből a matracból nem rendelkezünk állandó készlettel, de rövid idő alatt (megrendeléstől számítva kb. 2 hét) elkészül. Megrendelni e-mailben, telefonon vagy személyesen lehet. A megrendelés után saját magunk vagy postai úton (Magyar Posta) házhoz szállítjuk.

 

 

A matrachoz kínált huzat színe fehér.

 

 

Kapcsolódó termékek:

Biokölyök 80x160


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés