Egyedi emeletes ágykeretek

Rövid leírás: Emeletes és galéria ágykeretek minden élethelyzetre


Árinformáció:

90.000 Ft és 300.000 Ft között

Pontos árakról érdeklődjön email-ben!

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.



 



 





{tabs type=tabs}

{tab title=Leírás}


Az egyszerűtől az összetett formavilágúig készítünk emeletes ágykereteket. Többféle forma, többféle méret, többféle szín, többféle alapanyag, többféle beépítés. Kinek mi szolgálja az igényét.

 

A kiindulás a széria emeletes ágy katalógusunk. Ezt érdemes első lépésben letölteni. Innen. Ezt nézd át, így megérted, hogy épül fel egy jó emeletes ágy. Erős alapágyak, jó létrák, biztonságos leesésgátlók, nagy és pormentes fiókok, vendégágyak. Szétszedhetőség, kombinálhatóság, utólag átépíthető kivitelek, erős keresztmetszetek, biztonságos élek, sarkok.

 

Ha ezt átnézted utána gondold végig a saját helyzetedet. Hány évre szeretnéd, hogy használnák a srácok, hogy alszanak ők, félősek vagy vagányak, melyik alszik fent, melyik lent.

 

Ezután a színt, faanyagot kell eldönteni. A felületkezelésről és a fa fajtákról a honlapon találtok információt. Megközelítő árakat a katalógusban találtok. Ha összeállt a koncepció, küldjétek el nekünk, viszonylag hamar árat tudunk adni rá. Várható elkészülési idő egy egyedi emeletes ágy esetén négy-tíz hét.


{/tab}

{tab title=Szinek}


A fát természetes színében, de érdemes pácolásban is gondolkodni, mert nagyon mutatós tud lenni. Válaszd ki, hogy a színt milyen fedővel zárjuk le: mattal, selyemfényűvel vagy fényessel.A felületekről sok információt találsz a felületkezelésről szóló menüpont alatt!


{/tab}

{tab title=Anyagok}


Az emeletes ágykereted alapanyaga lehet puhafa, félkemény fa és keményfa is. Mindhárom mellett szólnak érvek. Érdemes utólag két szép és erős heverővé szétszedhető emeletes ágyat készíttettetni keményfából, mert azokat heverőként évtizedig használni tudják a gyerekek fiatal felnőttként.

 A faanyagokról találsz hosszabb leírást a faanyagokról szóló menüpont alatt. Ha azon túl van kérdésed, tedd fel!


{/tab}

{tab title=Videó}

{/tab}

{/tabs}

Kapcsolódó termékek:

Vendégágyas gyerekágyak    Különlegesen szép gyerekágyak    Fiókos gyerekágyak


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés