Linea gyerekmatrac

Rövid leírás: A tiszta kókusznál puhább, jól szellőző gyerekmatracunk 8ox16o-as méretben

Kulcsszavak: 80 x 160-as gyerek kókusz matrac

Árinformáció: a matrac ára 19.500 Ft.- 80x160-as méretben

Kérdésedet felteheted nekünk itt

  


 

 


 

Rugalmas és lágy, de nem puha érzetű gyerekmatrac, kókuszháncs és matrachab kombinációjából. Ezt a matracot olyan vevőink igényei alapján készítettük, akiknek a gyermeke nem alszik jól a tisztakókusz matracon, ezért lágyabb, de jól szellőző matracot szeretnének gyermeküknek.

A matrac felső rétegei kókuszháncsból készül, ami biztosítja, hogy a matrac felső rétege jól szellőzzön.

Tisztítása nehézkesebb, mint a tisztakókusz matracé, mert a matrac belsejében található hab réteg lassabban szárad ki, mint a kókusz. Tisztításkor érdemes kivenni a huzatból, átmosni, majd szellőzni hagyni, amíg meg nem szárad. Ez szellős időben a napra kitéve néhány óra, nyirkos időben a lakásban hosszabb időt vesz igénybe.

A matrac körülbelül 40 kg testsúlyig ideális. Ennél nagyobb testsúlyra tervezett használat esetén érdemes inkább a LineaMaxxi matracunkat választani. A Linea matracot alkalmanként, de nem rendszeresen, szülő is használhatja.

Tisztítani huzat nélkül érdemes, mert a matrachab miatt könnyebb visszahúzni a huzatba, mint egy tisztakókusz matracot. A gyerekmatracok higiénikus használata érdekében gyerekmatracainkhoz érdemes matracvédőt is vásárolni.

A matrac garanciája egy év.

Ebből a matracból állandó készlettel rendelkezünk, de megrendelés előtt érdemes telefonon egyeztetnünk a készletről. Megrendelni e-mailben, telefonon vagy személyesen lehet. A megrendelés után A matrac huzata le cipzárazható, hatvan fokon mosható. A huzat anyaga 60% pamut, 40% műszál. saját magunk vagy postai úton (Magyar Posta) házhoz szállítjuk.

 

 

A matrachoz kínált huzat színe fehér.

 

A matrac alapanyaga a természetes kókuszháncs és habszivacs, amelynek sűrűsége tizennyolc kilogramm per köbméter, azaz egy lágyabb, de még nem puha szivacshab. 

A kókusz legfőbb előnye, hogy a háncs laza szerkezete miatt könnyen tisztán tartható, gyorsan szárad, kiválóan szellőzik. Erős, de rugalmas alátámasztást biztosít, ezért is ideális alapanyag gyerekmatracok készítéséhez.

A kókusz nem antibakteriális alapanyag, ez butaság, (az egyetlen antibakteriális alapanyag a kapok, ezt prémium minőségű matracvédők alapanyaga), de antibakteriális alvókörnyezet kialakításához jó alapanyag azáltal, hogy könnyen és jól tisztítható, a baciknak huzatos természetes alapanyag.

A matrachab is tisztítható, de száradási ideje lényegesen több, mint a kókuszháncsé

Kapcsolódó termékek:

Hullámkölyök 80x160  Kókusz alap 80x160  Linea Maxxi 80x160


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés