Speciális gyerek ágykeretek

Rövid leírás: Egy terület, ahol szívesen segítünk.


Árinformáció: 50.000 Ft-tól

Pontos árakról érdeklődjön email-ben!

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.






 



{tabs type=tabs}

{tab title=Leírás}


Egy terület, ahol szívesen segítünk. Egy terület, ahol szívesen adjuk a tudásunk, tapasztalataink legjavát. A mi környezetünkben mindenki egészséges és teljes életet él, de átérezzük azon szülők gondját, aki különleges, a hétköznapitól eltérő gondoskodást igénylő gyermekük számára szeretnének megfelelő ágykeretet.

Ezek részleteiről inkább személyesen. A lényeg, hogy ez igazán egyénre szabott munka a mi részünkről és összetett: az ágykeretek, leesésgátlók, kapaszkodók, matracmagasság, anyu hogy fér hozzá, matrac, matractisztítás sok dimenziós szempontjai. De a lényeg, hogy számíthatsz ránk, megoldjuk!

Oszd meg velünk igényeidet, mi megpróbálunk mindent megvalósítani ezek közül. Megközelítő árat és elkészítési időt szinte azonnal tudunk mondani.


{/tab}

{tab title=Szinek}


A fát természetes színében, de érdemes pácolásban is gondolkodni, mert nagyon mutatós tud lenni. Válaszd ki, hogy a színt milyen fedővel zárjuk le: mattal, selyemfényűvel vagy fényessel.A felületekről sok információt találsz a felületkezelésről szóló menüpont alatt!


{/tab}

{tab title=Anyagok}


A speciális ágykereted alapanyaga lehet puhafa, félkemény fa és keményfa is. Mindhárom mellett szólnak érvek. A faanyagokról találsz hosszabb leírást a faanyagokról szóló menüpont alatt. Ha azon túl van kérdésed, tedd fel!


{/tab}

{tab title=Videó}

{/tab}

{/tabs}

Kapcsolódó termékek:

Fiókos ifjúsági ágyak    Nem fenyőfa gyerekágyak     Kanapéágyak


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés