Különlegesen szép gyerek ágykeretek

Rövid leírás: Az elmúlt évek legmutatósabb és legkülönlegesebb gyerekágyainak galériája


Árinformáció: 90.000 Ft-tól 250.000 Ft-ig

Pontos árakról érdeklődjön email-ben!

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.



 


 






{tabs type=tabs}

{tab title=Leírás}


Ezen az oldalon azt szeretnénk elmondani, hogy különlegesen szép vagy nagy odafigyelést és igényességet igénylő ágykereteket is meg tudunk valósítani. Azokat szeretnénk bátorítani, akik egy nem hazai weboldalon, vagy magazinban láttak egy nagyon szép gyerekágyat és el szeretnék készíttetni velünk. Számíthattok ránk mindenben, amit nehéz megvalósítani, kihívást jelentenek mind a forma, mind a kivitelezés tekintetében!

 

Osszátok meg velünk az ágy formáját, színét. A legjobb, ha személyesen hozzátok el, de elküldhetitek egy emailben is. Elmondjuk, hogy a kép alapján mit hogy kell elkészíteni, mit hogy lehet még jobban, még szebben, még praktikusabban. Megközelítő árat azonnal próbálunk mondani.


{/tab}

{tab title=Szinek}


A fát természetes színében, de érdemes pácolásban is gondolkodni, mert nagyon mutatós tud lenni. Válaszd ki, hogy a színt milyen fedővel zárjuk le: mattal, selyemfényűvel vagy fényessel.A felületekről sok információt találsz a felületkezelésről szóló menüpont alatt!


{/tab}

{tab title=Anyagok}


Az egyedi ágykereted alapanyaga lehet puhafa, félkemény fa és keményfa is. Mindhárom mellett szólnak érvek. A faanyagokról találsz hosszabb leírást a faanyagokról szóló menüpont alatt. Ha azon túl van kérdésed, tedd fel!


{/tab}

{tab title=Videó}

{/tab}

{/tabs}

Kapcsolódó termékek:

Speciális gyerekágyak    Kanapéágyak    Fiókos gyerekágyak


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés