Linea Maxxi gyerekmatrac

Rövid leírás: A Linea matracnál erősebb kombinált gyerekmatracunk 8ox16o-as méretben

Kulcsszavak80 x 160-as gyerek kókusz matrac

Árinformáció: a matrac ára 24.500 Ft.- 80 x 160-as matracméretben

Kérdésedet felteheted nekünk itt

  


  

A Linea matracnál erősebb, masszívabb gyerekmatracunk 8ox16o-as méretben kókuszháncs és matrachab kombinációjából. Azok készíttették velünk, akik a Linea matrachoz hasonló, a kókusz és a matrachab előnyeit együtt használni akaró matracot keresnek, nagyobb terhelhetőséggel. A Linea matrachoz képest a kókuszháncs között felhasznált matrachab keményebb érzetű. Ideális választás zömökebb kisfiúknak vagy rendszeresebb közös alvás esetén.

A matrac felső rétegei kókuszháncsból készülnek, ezért a matrac felső rétege jól szellőzik.

Tisztítása nehézkesebb, mint a tisztakókusz matracé, mert a matrac belsejében található hab réteg lassabban szárad ki, mint a kókusz. Tisztításkor érdemes kivenni a huzatból, átmosni, majd szellőzni hagyni, amíg meg nem szárad. Ez szellős időben a napra kitéve néhány óra, nyirkos időben a lakásban hosszabb program.

45-50 kilóig kényelmes fekvést nyújt,de alkalmanként szülő is nyugodtan ráfeküdhet.

Huzata lezippzárazható, negyven fokon kimosható. A huzat anyaga hatvan százalék pamut, negyven százalék műszál. Tisztítani huzattal nélkül szokták, a matrachab miatt könnyebb visszahúzni a huzatba, mint egy tisztakókusz matracot.

Garanciája egy év.

A gyerekmatracok higiénikus használata érdekében gyerekmatracainkhoz érdemes matracvédőt vásárolni!

Állandó készlettel rendelkezünk belőle, de megrendelés előtt érdemes egyeztetnünk telefonon a készletről. Megrendelni emailben, telefonon vagy személyesen lehet. A megrendelés után saját magunk vagy a Magyar Posta közreműködésével házhoz szállítjuk.

 

A matrachoz kínált huzat színe fehér.

 

A matrac alapanyaga a természetes kókuszháncs és habszivacs, amelynek sűrűsége huszonöt kilogramm per köbméter, azaz egy lágyabb, de még nem puha szivacshab. 

A kókusz legfőbb előnye, hogy a háncs laza szerkezete miatt könnyen tisztán tartható, gyorsan szárad, kiválóan szellőzik. Erős, de rugalmas alátámasztást biztosít, ezért is ideális alapanyag gyerekmatracok készítéséhez.

A kókusz nem antibakteriális alapanyag, ez butaság, (az egyetlen antibakteriális alapanyag a kapok, ezt prémium minőségű matracvédők alapanyaga), de antibakteriális alvókörnyezet kialakításához jó alapanyag azáltal, hogy könnyen és jól tisztítható, a baciknak huzatos természetes alapanyag.

A matrachab is tisztítható, de száradási ideje lényegesen több, mint a kókuszháncsé.

 

Kapcsolódó termékek:

Kókusz alap 80x160  Linea 80x160   Pontjó 80x160


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés